Individualna nega obraza

Kozmetična nega obraza je celovit negovalni ritual, ki kožo na obrazu temeljito očisti, nahrani in navlaži ter ji povrne mehkobo in ravnovesje. Z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza.

Preprečite prezgodnje staranje ali problematike vaše kože z redno profesionalno kozmetično nego kože in kakovostnimi kozmetičnimi preparati.

Maribor
Trajanje 0 min
Nazaj na delo
Cenikod €
Rezerviraj termin Informacije

Kozmetična nega obraza je celovit negovalni ritual, ki kožo na obrazu temeljito očisti, nahrani in navlaži ter ji povrne mehkobo in ravnovesje. Z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza.

S profesionalno kozmetično nego obraza koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost.

Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko veliko naredite z ustrezno nego obraza. Ravno koža je tisti organ, ki ima spomin ter ceni vsako dodatno nego in skrb zanjo. Vaš obraz je kot zemljevid, iz katerega lahko razberemo ogromno - vašo starost, morebitno kronično utrujenost, kako skrbite za nego vaše kože, pa tudi koliko ste podvrženi stresu.

Za doseganje odličnih rezutatov pri negi obraza uporabljamo najkakovostnejšo profesionalno kozmetiko HL Cosmetics in Babor.

Rezultati

Rezultati nege obraza so vidni takoj in trajajo še kar nekaj dni. Vaš obraz zažari, vi pa ohranite zdrav videz kože in preprečite prezgodnje znake staranja, ki ste jih že opazili.

Za dolgoročne rezultate priporočamo redno nego obraza enkrat mesečno. Kombinacija najprimernejše nege z različnimi terapijami pomlajevanja bodo doprinesli k dolgoročnim rezultatom.

Okrevanje

Kozmetična nega obraza je hiter in učinkovit poseg, ki vam omogoča, da takoj po njem nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi ali službenimi obveznostmi. Po negi obraza je vaša koža lahko 1–2 uri rahlo rožnata - odvisno od tretmaja in intenzivnosti izbranega pilinga.

Da bo vaše okrevanje učinkovito, vam priporočamo, da:

  • Pri negi zelo aknaste kože do naslednjega dne ne nanašate ličil.
  • Se pri postopkih, ki vključujejo kislinske pilinge več dni po posegu ne izpostavljate soncu.
  • Doma uporabljate kozmetične izdelke, ki so primerni za vaš tip in stanje kože.


Od 01.01.2024 dalje storitev izvaja Estetika Skins, in sicer v prostorih Estetike Nobilis v Mariboru.

Telefonska številka za naročanje: 040 470 028

E-mail za naročanje: info@estetikaskins.si

Povezava do spletnega naročanja