Povečanje ustnic

Povečanje ustnic s hialuronsko kislino, s polnili vrhunskega proizvajalca Juvederm ali z lastno maščobo. Povečava ustnic bo izboljšala videz vaših ustnic in celotnega obraza ter vam dvignila samozavest. Hialuronska kislina je naravno prisotna v koži.

Vašim ustnicam podarimo volumen ali popravimo njihovo morebitno asimetrijo.

Ljubljana, Maribor, Moravske Toplice, Portorož Boris Onišak, dr. med., Prim. Erik Vrabič, dr. med., Alen Jović, dr. med.
Trajanje 30 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 260 €
Rezerviraj termin Informacije
Povečanje, polnjenje ali korekcija ustnic. Za polne in sočne ustnice, kot ste si jih zmeraj želeli.

Korekcija in povečanje ustnic je pogost estetski poseg, s katerim tako ženske kot moški poskrbijo za videz bolj polnih in skladnih ustnic.Hialuronska kislina je naravno prisotna v koži, vendar se s staranjem njena količina zmanjšuje. Zmanjševanje hialuronske kisline se pozna tudi na ustnicah.

Obstaja več načinov povečave in korekcije ustnic:

Povečanje ustnic s hialuronsko kislino, s polnili

Za povečanje ustnic s hialuronsko kislino uporabljamo polnila različnih gostot vrhunskega proizvajalca Juvederm. Poseg povečanja ustnic s polnili - hialuraonsko kislino, je varen in traja do 30 minut. Izbrano polnilo natančno vbrizgamo na želena mesta ustnic. Učinek polnil v ustnicah traja od 15 do 18 mesecev, nato lahko postopek ponovimo. Poseg se izvede v ambulanti.

Posega povečave ustnic s trajnimi polnili (Aquamid, silikon, biopolimeri) ne izvajamo

Povečanje ustnic z lastno maščobo

Za povečanje ustnic z lastno maščobo, uporabimo maščobo, ki jo pridobimo z liposukcijo iz predela vašega telesa ter jo injiciramo v vaše ustnice. Poseg se izvede v ambulanti.Povečanje ustnic cena

Cena povečanja ali korekcije ustnic je odvisna od vaših želja in znaša od 260€ za eno terapijo. V kolikor pa se odločite za poseg, pa vam posveta ni potrebno plačati.

Cenik

  • 1 terapijaod 260 €
  • Pomlajevanje obraza - prvi posvet s specialistom60 €
  Brezplačni posvet - če se odločite za svetovano terapijo takoj, vam posveta ni potrebno plačati.

Rezultati

VAŠE USTNICE BODO BOLJ POLNE IN SKLADNE

S preprostim in hitrim posegom dosežemo, da so vaše ustnice bolj polne in skladne. Učinek polnila traja od 15 do 18 mesecev.

Prej Potem

Aleksandra Rosič,

O povečavi ustnic sem razmišljala že praktično celo življenje, vendar se za postopek nisem odločila, saj me je bilo strah nenaravnega, grotesknega videza. Po ogledu dela dr. Borisa Onišaka je strah popolnoma izginil, počutje v samem estetskem centru pa je mojo odločitev še potrdilo. Danes z veseljem priporočam storitev v dotičnem centru in za njo trdno stojim.

- Aleksandra Rosič, blogerka

Pred posegom

Na predhodnem posvetu se bomo z vami pogovorili o vaših željah, vprašanjih in morebitnih strahovih ter uskladili pričakovanja.

Navodila, ki jih morate upoštevati en teden pred posegom:

 • ne uživajte zdravil, ki vplivajo na strjevanje krvi,
 • ne uživajte vitamina E in pripravkov iz ginka ter protivnetnih zdravil,
 • prenehajte s kajenjem in
 • ne uživajte alkoholnih pijač.

Okrevanje

Prvi dan po posegu oziroma dokler je prisotna oteklina, je potrebno ustnice hladiti s toplo-hladnim gelom v vrečki; kupite jih lahko v specializiranih trgovinah (npr. Sanolabor). Za lajšanje bolečine priporočamo analgetike, ki ne vsebujejo acetilsalicilne kisline (Aspirin). Do 1 tedna lahko čutite rezistenco (nekaj čvrstega) na mestu vbrizganja polnila.

Po posegu (2-3 dni) ne smete:

 • nanašati ličila na mesto vbrizga,
 • se dotikati ali pritiskati mesta vbrizga,
 • plavati ali naporno trenirati,
 • se dlje časa izpostavljati soncu,
 • obiskati savne,
 • se zadrževati v zelo vročih ali mrzlih razmerah ali biti izpostavljeni velikim temperaturnim spremembam,
 • piti zelo vročih ali zelo mrzlih pijač,
 • uporabljati slamice za pitje tekočin ali
 • stiskati ustnic.

Prvih 24 ur po posegu se ne poljubljajte.

Tveganja

Poseg korekcije ali povečave ustnic je varen in brez posebnih tveganj oziroma stranskih učinkov. Možno je, da se kot reakcija na poseg pojavi oteklina ali rahel eritem (rdečica), bolečina ali modrica.