Hibridno polnilo HArmonyCa

S hibridnim polnilom HArmonyCa damo koži volumen, hkrati pa pospešimo nastajanje novega kolagena in elastina na daljše obdobje.

Volumen in nastajanje kolagena ter elastina v daljšem časovnem obdobju.

Ljubljana, Maribor, Moravske Toplice, Portorož Boris Onišak, dr. med., Alen Jović, dr. med.
Trajanje 30 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 990 €
Rezerviraj termin Informacije
Ko se združi najboljše iz dveh svetov - hialuronska kislina in kalcijev hidroksiapatit - nastane nekaj revolucionarnega.

HArmonyCa je nekaj posebnega.

HArmonyCa je nekaj najboljšega na tržišču.

Morda se sprašujete kaj je HArmonyCa?

Podjetje Allergan, ki je znano po svoji vodilni vlogi na področju dermalnih polnil in polnilih Juvederm, ki jih v Nobilisu uporabljamo, je na trg lansiralo nekaj popolnoma novega in krasnega. Klasična dermalna polnila s hialuronsko kislino že poznate. A HArmonyCa je drugačna. HArmonyCa je hibridni biostimulator, kar pomeni, da lahko v enem produktu sedaj najdemo najboljše iz dveh svetov - hialuronsko kislino in kalcijev hidroksiapatit. Hialuronska kislina daje tkivu v podkožju volumen, zato je učinek liftinga praktično takojšen. Kalcijev hidroksiapatit pa je dodatna ključna sestavina, ki zagotavlja dolgoročen učinek, saj postopoma spodbuja fibroblaste in tako poskrbi, da se poveča proizvodnja novega kolagena in elastina. Hialuronsko kislino označujemo kot HA, kalcijev hidroksiapatit kot Ca, vmes pa je vrinjen le izraz, ki ponazarja prav to, kar se zgodi - harmonija. Od tukaj poimenovanje HarmonyCa.

Kako deluje HArmonyCa?

Staranje je naravni proces in takrat lahko na obrazu opazimo več sprememb - povešeno kožo, ki je brez volumna ter slabšo kakovost kože, saj le-ta izgublja na svoji čvrstosti, predvsem v spodnji tretjini obraza. Do sedaj smo gubice korigirali in volumen dodajali z dermalnimi polnili na osnovi hialuronske kisline, sedaj pa imamo na voljo hibridno polnilo, kar pomeni, da je hialuronski kislini dodan še kalcijev hidroksiapatit, ki zraven vseh prednosti in ugodnosti hialuronske kisline poskrbi še za dolgotrajno stimulacijo kolagena in elastina. Klasična hialuronska polnila so še vedno odlična izbira in pomembna rešitev za povrnitev izgubljenega volumna, še posebej v srednjem delu obraza, kjer hibridnega polnila ne uporabljamo, zato HArmonyCa ni polnilo, ki bi povsem nadomestilo klasična hialuronska polnila.

Hialuronska kislina napolni manjše in večje gube, vlaži kožo in ji povrne izgubljeni volumen, kalcijev hidroksiapatit pa deluje na način, da spodbuja naravno proizvodnjo kolagena na dolgi rok - počasi in postopno poskrbi za izboljšanje kakovosti kože.

Kje apliciramo HArmonyCa?

Korigiramo stranske dele obraza in ličnic, spodnjo tretjino obraza, brado in čeljustno linijo. Hibridno polnilo HArmonyCa ni namenjeno korekciji ustnic, temnih kolobarjev pod očmi ali pomlajevanju vratu in dekolteja.

Kako se izvede aplikacijo, kako pogosto?

Terapija se izvaja v površinskem sloju kože na straneh obraza, in sicer s kanilo. Na vsako stran obraza apliciramo 1,25 ml hibridnega polnila. HArmonyCa vsebuje tudi lidokain (lokalni anestetik), kar pomeni, da je poseg praktično neboleč.

Ponovitvena terapija se lahko najhitreje izvaja na 9 -12 mesecev.

Se lahko kombinira aplikacijo botoksa in polnil?

HArmonyCa se lahko kombinira tako z botoksom kot tudi klasičnimi hialuronskimi polnili.

Cenik

    • Aplikacija HArmonyCa 2,5 ml990 €

Rezultati