Hydrafacial

Trajanje 15 - 75 min
Nazaj na deloPraktično takoj
Cenikod 30 do 185 €
Rezerviraj termin Informacije
Ste sanjali o neinvazivni, prijetni terapiji, ki bi poskrbela za vaš sijaj? Skozi leta izkušenj lahko brez težav rečemo, da je prav Hydrafacial tisti postopek, ki zagotovi najbolj očiščeno in sijočo kožo.

Kaj je Hydrafacial?

Hydrafacial je najnovejši povsem neinvazivni postopek, ki hkrati čisti kožo, odstranjuje nadležne ogrce, nežno lušči poškodovani sloj kože, hkrati pa jo globinsko vlaži ter bogato nahrani. Prednosti Hydrafacial je ogromno, vsekakor pa velja omeniti:

 • Pomlajevanje kože (zmanjšanje drobnih linij, srednje globokih gub),
 • izboljšanje elastičnosti in čvrstost kože,
 • zmanjšanje hiperpigmentacije,
 • zmanjšanje aken in brazgotin po aknah,
 • izboljšanje limfnega toka.

Ni vsak Hydrafacial, Hydrafacial!

Na trgu obstaja veliko Hydrafacial različic, saj je originalna aparatura zaradi edinstvene tehnologije vrtičenja in sestave serumov precej draga. Potrebno je poudariti, da kljub velikemu prizadevanju proizvajalcev še vedno ni aparata, ki bi bil enakovreden originalu, kar se nedvomno vidi na učinku.

Potek terapije

Hydrafacial terapija ima tri različice, ki se med seboj razlikujejo po številu vključenih postopkov in ceni.

 • Signature Hydrafacial (115 €) - Terapijo pričnemo s hidrodermoabrazijo, s katero odstranimo poroženele kožne celice, zaradi česar sadne kisline z lahkoto prodrejo v kožo, da lahko v naslednjem koraku s pomočjo vakuuma očistimo ogrce in nečistoče.
 • Deluxe Hydrafacial (145 €) - Terapijo pričnemo s hidrodermoabrazijo, s katero odstranimo poroženele kožne celice, zaradi česar sadne kisline z lahkoto prodrejo v kožo, da lahko v naslednjem koraku s pomočjo vakuuma očistimo ogrce in nečistoče. Nazadnje v kožo vnesemo učinkovita hranila, ki jih koža optimalno absorbira ravno zaradi tega, ker je popolnoma čista. Terapijo zaključimo s svetlobno LED terapijo, ki jo prilagodimo tipu kože.
 • Platinum Hydrafacial (185 €) – Terapijo pričnemo z limfno drenažo, s katero odplaknemo odpadne snovi iz telesa. Nato s hidrodermoabrazijo odstranimo poroženele kožne celice, zaradi česar sadne kisline z lahkoto prodrejo v kožo, da lahko v naslednjem koraku s pomočjo vakuuma očistimo ogrce in nečistoče. Nazadnje v kožo vnesemo učinkovita hranila, ki jih koža optimalno absorbira ravno zaradi tega, ker je popolnoma čista. Terapijo zaključimo s svetlobno LED terapijo, ki jo prilagodimo tipu kože.
 • Hydrafacial Perk (Eye 40 € / Lip 30 €) - Očistimo nečistoče in odmrle kožne celice, izvedemo nežen piling, odpremo pore in ustnicam / koži okoli oči damo tisto kar potrebuje: antioksidante in hranila. Postopek se izvaja na predhodno očiščeno kožo s posebnim serumom, ki ga dobite tudi za domačo uporabo. Serum nanašate vsak dan zjutraj in zvečer, in sicer 30 dni.

Rezultati

Že po enem tretmaju boste opazili učinek, saj sijaja, ki ga boste imeli, ni mogoče spregledati. Koža bo pomlajena, bolj elastična, drobne gubice bodo preteklost.

Okrevanje

Koža po terapiji je lahko malo občutljiva in pordela, vendar izzveni v nekaj urah.

Tveganja

Hydrafacial je primeren za vse, ne glede na spol, starost, tip kože. Tako vsestranski je zaradi tega, ker lahko postopek prilagajamo vam.

Hydrafacial nima dokazanih stranskih učinkov, zato se lahko takoj po terapiji vrnete v svoj življenjski ritem.

Cenik

  • Signature Hydrafacial - obraz115 €
  • Deluxe Hydrafacial - obraz145 €
  • Platinum Hydrafacial - obraz185 €
  • Hydrafacial Perk Eye/Lip40/30 €

Rezultati