Hydrafacial

Maribor
Trajanje 0 min
Nazaj na delo
Cenikod €
Rezerviraj termin Informacije
Ste sanjali o neinvazivni, prijetni terapiji, ki bi poskrbela za vaš sijaj? Skozi leta izkušenj lahko brez težav rečemo, da je prav Hydrafacial tisti postopek, ki zagotovi najbolj očiščeno in sijočo kožo.

HydraFacial je napreden profesionalni postopek, za optimalno oskrbo povrhnjice, ki vključuje globinsko čiščenje, eksfoliacijo in intenzivno vlaženje. Po terapiji je koža gladka in sijoča, pore so očiščene in manj vidne, koža je bolj napeta ter navlažena.

Prednosti Hydrafacial terapije:

  • Pomlajevanje kože
  • Izboljšanje tena kože
  • Zmanjšanje hiperpigmentacij
  • Zmanjšanje por
  • izboljšanje limfnega toka.

HydraFacial ponuja tri različne terapije, ki se med seboj razlikujejo po številu vključenih postopkov:

HydraFacial Signature

HydraFacial Signature je najpogosteje izvajana različica. Hydrafacial Signature začnemo z hidrodermoabrazijo, s katero odstranimo odmrle kožne celice, nato nanesemo kislinski piling, ki z lahkoto prodre v kožo. Nadaljujemo globinskim čiščenjem s pomočjo vakuuma s katerim odstranimo ogrce in nečistoče. Postopek zaključimo z vlažilnim serumom.

HydraFacial Deluxe

HydraFacial Deluxe vsebuje celoten tretma Signature z dodatnimi koraki za specifične težave s kožo, kot so drobne linije in gube, hiperpigmentacije, suha koža. Tretma Deluxe vsebuje ampulo oziroma booster, ki je prilagojen potrebam stanja kože. Za dodaten učinek in pospešeno penetracijo ampule uporabimo LED svetlobo, ki kožo pomiri, spodbuja proizvodnjo kolagena, zavira nastajanje aken.

HydraFacial Platinum

HydraFacial Platinum je najbolj luksuzen in bogat tretma od vseh treh, saj vsebuje vse prednosti tretmaja Deluxe in dodatno limfno drenažo, ki odplakne odpadne snovi iz telesa in tako raztruplja kožo.

Rezultati

Že po enem tretmaju boste opazili učinek, saj sijaja, ki ga boste imeli, ni mogoče spregledati. Koža bo očiščena, potre zmanjšane, koža pa bolj enotna.

Okrevanje

Koža po terapiji je lahko malo občutljiva in pordela, vendar izzveni v nekaj urah.

Tveganja

Hydrafacial je primeren za vse, ne glede na spol, starost in tip kože. Tako vsestranski je zaradi tega, ker lahko postopek prilagajamo vam.

Hydrafacial nima stranskih učinkov, zato se lahko takoj po terapiji vrnete v svoj življenjski ritem.


Od 01.01.2024 dalje storitev izvaja Estetika Skins, in sicer v prostorih Estetike Nobilis v Mariboru.

Telefonska številka za naročanje: 040 470 028

E-mail za naročanje: info@estetikaskins.si

Povezava do spletnega naročanja