Jesenski lifting in anti-age paketi z darilom PRX-T33

07. 10. 2021

Izberi svojo intenzivnost jesenskega lifting in anti-age paketa z darilom PRX-T33 v vrednosti kar 360€

Akcija je z 31.10.2021 zaključena!


Za vas smo pripravili pakete za izjemen jesenski lifting in anti-age efekt, ob nakupu katerega prejmete 3x PRX-T33 obraza v vrednoti kar 360 EUR

Paketi se med seboj razlikujejo glede na stopnjo intenzivnosti lifting in anti-age efekta. V vse pakete pa smo vključili naše najboljše in najučinkovitejše tretmaje ter revolucionarno terapijo PRX-T33, s katero na neinvaziven način, brez uporabe igel, spodbudimo biorevitalizacijo kože. Preberi več o biorevitalizaciji kože s PRX terapijo

Izberi svojo intenzivnost jesenskega lifting in anti-age paketa z darilom PRX-T33


PAKET Intenzivnost 1

3x PRX-T33 obraza + 3x PRX-T33 obraza gratis

S paketom 6 terapij PRX-T33, ki jih izvedemo v razmiku enega do dveh tednov, spodbudimo regeneracijo kože na naraven način, upočasnimo njeno staranje, jo napnemo in zgladimo drobne gube. S terapijo poenotimo tudi ten kože in zmanjšamo hiperpigmentacije.


PAKET Intenzivnost 2

3x Pelleve obraz + 3x PRX-T33 obraza gratis

V paketu smo združili dve odlični terapiji s popolnoma drugačnim delovanjem za pomlajevanje kože, ki skupaj dosegata čudovite rezultate. Pelleve je terapija za stimulacijo kolagena in elastina s pomočjo segrevanja. S terapijo delujemo v dermisu, v drugi plasti kože in naredimo globoko regeneracijo kože.

Ker želimo doseči odličen rezultat, najprej izvedemo Pelleve terapijo in takoj po terapiji še PRX-T33, in sicer na vsaka 3 do 4 tedne.


PAKET Intenzivnost 3

3x Microneedling obraza + 3x PRX-T33 obraza gratis

Najintenzivnejši tretma je namenjen vsem, ki si želijo velikih sprememb na koži. Primeren je za odpravljanje brazgotin po aknah ali drugih kirurških posegih, zmanjševanje razširjenih por, zmanjševanje hiperpigmentacij, izboljšanje elastičnosti, zmanjševanje gub in gubic.

Pri microneedlingu s pomočjo posebnega aparata s sterilnimi mikro iglicami prodremo skozi povrhnjico v dermis in povzročimo kontrolirano poškodbo kože, kar sproži proces celjenja in s tem proizvodnjo novega trdnejšega kolagena in naravno regeneracijo kože. Kot posebnost in dodaten lifting efekt pred izvajanjem terapije microneedling nanesemo PRX-T33 gel in tako še pospešimo prodiranje in delovanje sestavin v gelu.

Terapije delamo v razmaku 2-3 tednov, odvisno od debeline kože.


Prijave so zaprte

Pokaži več Na seznam