Hydrafacial | The best skin of your life starts

11. 01. 2022

Slogan »The best skin of your life starts« še kako drži – s tem najnovejšim postopkom bo vaša koža pomlajena, gubice bodo manj vidne, koža pa bo imela mladostnejši izgled!

Tudi v naših ambulantah v Mariboru in Ljubljani vam je odslej na voljo čiščenje kože s tehnologijo HYDRAFACIAL!

Slogan »The best skin of your life starts« še kako drži – s tem najnovejšim postopkom neinvazivnega glajenja kože, ki združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje, bo vaša koža pomlajena, gubice bodo manj vidne, koža bo imela mladostnejši izgled!

Gre za nežno terapijo, ki s pomočjo vakuma odstrani nečistoče iz kože in por ter potisne v kožo aktivne učinkovine za boljše obnavljanje in sijaj kože, te učinkovine pa tudi nahranijo kožo, jo posvetlijo in varujejo.

Do sijoče kože vam Hydrafacial pomaga v treh korakih:

  • Čiščenje in piling kože obraza
  • Odstranjevanje nečistoč in hidracija kože
  • Vnos intenzivnih serumov v kožo

Hydrafacial je najnovejši povsem neinvazivni postopek, ki hkrati čisti kožo, odstranjuje nadležne ogrce, nežno lušči poškodovani sloj kože, hkrati pa jo globinsko vlaži ter bogato nahrani. Prednosti Hydrafacial je ogromno, vsekakor pa velja omeniti:

Pomlajevanje kože (zmanjšanje drobnih linij, srednje globokih gub), izboljšanje elastičnosti in čvrstost kože, zmanjšanje hiperpigmentacije, zmanjšanje aken in brazgotin po aknah, izboljšanje limfnega toka.

Prepustite se tretmaju pod rokami naših usposobljenih strokovnjakov in zasijte! Svoj termin si lahko zagotovite s klicem na 012 328 338 ali na info@nobilis.si.

https://www.nobilis.si/posegi/hydrafacial





Pokaži več Na seznam