Boris Onišak, dr. med.

specialist ORL in inštruktor za Allergan

Boris Onišak, dr. med. specialist ORL, ustanovitelj Estetike Nobilis, je priznan slovenski lepotni kirurg. Slovenski javnosti je poznan kot strokovnjak za estetske posege na obrazu in vratu, še posebej specializiran za estetske korekcije nosu.

Naročite se na posvet

Dodiplomski študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani je zaključil leta 2000, specializacijo pa leta 2007 na Kliniki za ORL in CFK v Ljubljani.

Izobraževal in izpopolnjeval se je širom sveta, med drugim v Združenih državah Amerike (Seattle) in pri številnih priznanih profesorjih:

  • profesor dr. Pietro Palma, predsednik European Academy of Facial Plastic Surgery in priznani evropski kirurg za estetiko obraza,
  • profesor dr. Wayne F. Larrabee, nekdanji predsednik American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery,
  • profesor dr. Kris S. Moe, predstojnik Klinike za estetsko, rekonstruktivno in onkološko kirurgijo obraza in vratu na Univerzi v Washingtonu,
  • profesor dr. Craig S. Murakami z univerze v Washingtonu in član Cosmetic Surgery Group v centru Virginia Mason Medical,
  • profesor dr. Alexander Berghaus, predstojnik ORL klinike na Kliniki Grosshadern Univerze Ludwik Maximilians v Münchnu,
  • dr. Norbert Fock, organizator Aesthetic Surgery of The Face – Human Cadaver Dissection Course (Medical University of Vienna, Austria).

Dr. Onišak predava na številnih strokovno-znanstvenih kongresih in konferencah ter se nenehno dodatno izobražuje na mednarodnih strokovnih srečanjih, kjer dopolnjuje in izmenjuje svoje izkušnje s kirurgi iz različnih držav. Od leta 2004 je tudi član EAFPS (European Academy of Facial Plastic Surgery).

Dr. Onišak je do sedaj opravil čez 1.200 estetskih operacij nosu in 2.500 funkcionalnih operacij nosu (operacije nosnega pretina, obnosnih votlin in nosnih školjk), ogromno operacij žrelnic in nebnic pri otrocih, manjših operacij na ušesih ter vrsto drugih operacij glave in vratu.

Igor Jelen Iggy,

Zakaj vsak mesec obiščem prav Estetiko Nobilis? Nega obraza v lepotni kliniki ima popolnoma drugačno funkcijo in pomen, kot podobne storitve v kozmetičnih salonih. Popolnost in rezultat združujeta vrhunska kozmetika in strokovno znanje terapevtk. So pa seveda še drugi razlogi - neomejen čas za pogovor in svetovanje, profesionalne aparature, prijeten interier, skrbnost in diskretnost osebja, 24/7 podpora pred in po posegu in TOP celotna ekipa. Priporočam!

- Igor Jelen Iggy, koreograf in režiser

Posegi in storitve