Specialistične ambulante Nobilis Medicina

19. 06. 2020

Specialistični pregled pri ortopedu v samoplačniški ortopedski ambulanti Nobilis. Nudimo strokovne ortopedske preglede, diagnostiko in zdravljenje težav zaradi poškodb ali bolezni gibalnega sistema.

Ali ste vedeli, da pri Nobilisu ne skrbimo le za vašo zunanjo lepoto ampak z priznanimi specialisti ponujamo tudi vrhunske ortopedske, dermatološke in ORL storitve?

Estetika Nobilis je zunanji izvajalec za specialistične preglede in posege kar petih zavarovalnic, ki vam v okviru dodatnih zdravstvenih zavarovanj omogoča zdravstveno obravnavo na področju dermatologije, ortorinolaringologije, ortopedije in plastične kirurgije.

Z ustreznim dodatnim zdravstvenim zavarovanjem vam lahko zavarovalnice krijejo določene samoplačniške storitve ter na ta način hitro in učinkovito rešite svoje zdravstvene težave.

V Estetiki Nobilis sodelujemo z naslednjimi zavarovalnicami:

  • Triglav zdravstvena zavarovalnica
  • Prva zdravstvena asistenca (Doktor 24 asistenca)
  • Vzajemna zdravstvena zavarovalnica
  • Zavarovalnica Sava

Estetika Nobilis je tudi prejemnik Priznanja odločnosti Triglav zdravje za leta 2016, 2017 in 2018, 2019 ki ga Triglav, Zdravstvena zavarovalnica podeljuje na osnovi merjenja zadovoljstva zavarovancev z medicinsko obravnavo v posamezni zdravstveni ustanovi.

Pokaži več Na seznam