Najsodobnejša oprema za ORL preglede v Estetiki Nobilis

12. 02. 2019

Z endoskopom, mikroskopsko povečavo in fotodokumentacijo v ambulanti Estetike Nobilis hitro in zelo natančno odkrijemo vzrok za različne težave v predelu ušes, nosu in grla.

Imate težave z ušesi, pogosta vnetja, slabše slišite, vam šumi v ušesih, imate vrtoglavice, glavobole?

Težje dihate skozi nos, imate izcedek iz nosu, slabši voh, smrčite?

Vas stalno draži v žrelu in grlu, pokašljujete, imate občutek cmoka v grlu?

Naša specialistka dr. Tina Mlinarec vam bo pomagala ugotoviti vzrok za različne težave v predelu ušes, nosu, ust in grla.

Rezervirajte svoj termin 041 328 338

Mikroskopska povečava in fotodokumentacija za izredno natančnost

Ambulante Estetike Nobilis so opremljene z najsodobnejšo opremo, ki omogoča izredno natančno diagnostiko. Specialistka opravi ORL pregled z endoskopom, ob pomoči mikroskopske povečave pa bo izredno natančno določila vzrok za vašo težavo.

Z veliko povečavo, ki jo omogočajo naše aparature, lahko zelo zgodaj opazimo tudi morebitna patološka odstopanja, jih spremljamo ali po potrebi takoj zdravimo.

Pomemben del diagnostike in zdravljenja ORL obolenj je fotodokumentacija, s katero lahko stanje težave pokažemo tudi vam, specialistu pa služi kot odlični pripomoček pri kontrolnem pregledu. Na podlagi fotodokumentacije se naredi zelo natančno primerjava stanja pred in po zdravljenju oz. posegu.

Pomembno je zgodnje odkrivanje sprememb

Škodljive razvade, kot sta pitje alkohola in kajenje, lahko vpliva na nastanek sprememb v nosni votlini, ustih, grlu in žrelu. Specialistka ORL, dr. Tina Mlinarec, vsem, ki so izpostavljeni dejavnikom tveganja, svetuje redne ambulantne preglede, saj je zgodnje odkritje kakršnih koli sprememb (npr. rakavih) ključno za učinkovito zdravljenje. Izredno učinkovitost pri zaznavanju sprememb dosežemo prav s pomočjo mikroskopskih povečav in fotodokumentacije.

Specialistka ORL, Tina Mlinarec, dr.med., opravlja preglede v ambulantah Estetike Nobilis v Ljubljani in Mariboru.

Rezervirajte svoj termin 041 328 338

Pokaži več Na seznam