Blefaroplastika Nobilisove ambasadorke lepote Sanje Grohar

23. 05. 2021

Korekcija povešenih vek – blefaroplastika – je poseg, ki lahko bistveno vpliva na vaš izgled, in zanj se je pred kratkim odločila tudi naša ambasadorka Sanja Grohar.

Oči so ogledalo duše. Veliko ljudi imajo vedno utrujen in žalosten pogled, pa čeprav niso niti utrujeni niti žalostni. Koža okrog oči in na vekah je zelo tanka, ima malo podpornih vlaken in se hitro povesi – posledično dobi obraz bolj žalosten ali utrujen izraz. Korekcija povešenih vek – blefaroplastika – pa je poseg, ki lahko bistveno vpliva na vaš izgled, in zanj se je pred kratkim odločila tudi naša ambasadorka Sanja Grohar.

Sanja si je tako nedavno uresničila željo in se podala na estetski poseg, tekom katerega ji je lepotni kirurg opravil korekcijo povešenih vek. Gre za postopek imenovan blefaroplastika, ki prinaša zavidljive rezultate. Z operacijo se namreč doseže bolj odprt pogled, slednje pa prinaša svež in mladosten izgled.


"Blefaroplastiko izvajamo tako na zgornji kot tudi na spodnji veki. Korekcija vek je trajno učinkovit poseg, s katerim odstranimo povešeno kožo na zgornjih in/ali spodnjih vekah. Korekcija vek lahko popravi izgled starajočih se oči in obnovi mladostno lepoto," je za portal zadovoljna.si pojasnil naš lepotni kirurg dr. Boris Onišak.


Za korekcijo zgornje veke je potrebno odšteti 1.300 eur, za korekcijo spodnje veke 1.600 eur, če pa želite popravek zgornje in spodnje veke, vas bo stalo 2.300 eur.

Več o blefaroplastiki pa si preberite na: https://www.nobilis.si/posegi/korekcija-vek-blefaroplastika

Pokaži več Na seznam