Pelleve - radiofrekvenčno glajenje gubic

Revolucionarna in klinično preizkušena metoda za glajenje gubic na obrazu, vratu in dekolteju.

Za napet in čvrst obraz, dekolte ali vrat, brez kirurškega noža ali injekcije.

Maribor
Trajanje 0 min
Nazaj na delo
Cenikod €
Rezerviraj termin Informacije
Zgladimo prve gubice na obrazu ali delujemo preventivno - naj se prve gubice pojavijo čim kasneje.

Revolucionarna in klinično preizkušena metoda za glajenje gubic na obrazu, vratu in dekolteju.

Z radiofrekvenčno terapijo Pelleve poskrbimo, da koža na vašem obrazu, dekolteju in vratu ponovno postane gladka in napeta, globlje gube pa vidno zmanjšane.

Bistvo terapije Pelleve je neboleče in varno segrevanje dermisa oz. usnjice (srednja plast kože, kjer se nahajajo kolagenska in elastinska vlakna). Zaradi toplote se:

  • kolagenska in elastinska vlakna razmaknejo, pri ohlajanju kože pa se ta znova skrčijo, zato se koži povrneta gladkost in napetost,
  • vzpodbudimo celice, ki proizvajajo kolagen, da ga izdelajo še več (neokolagenoza).

Prednosti terapije Pelleve:

  • Gre za stimulacijo kože brez poškodbe na povrnjici.
  • Med posegom ne pride do krvavenja in nastanka modric ali brazgotin.
  • Izjemen rezultat ob hkratnem pilingu obraza ali kombinaciji z drugimi pomlajevalnimi metodami.
  • Kožo okrog oči lahko nežno gladimo brez kakršnega koli strahu, da bi se poškodovala, kar je velikokrat ovira za druge lepotne terapije.

Pelleve je primerna metoda za vse tipe kože, tako za ženske kot tudi za moške vseh starosti. Rezultati so vidni takoj po posegu, popoln učinek pa dosežemo po 3 do 5 terapijah.

Rezultati

PELLEVE POSKRBI, DA JE VAŠA KOŽA NAPETA IN GLADKA

S terapijo Pelleve je vaša koža bolj napeta in gladka, prav tako pa so vidno zmanjšane globoke gube. Če si želite, da bo vaša koža spet gladka in čvrsta, je Pelleve rešitev, ki jo potrebujete, da vaši koži omogočite ponoven mladosten videz.

Pelleve je izjemno učinkovita preventivna terapija tudi za kožo, ki še nima gubic. S pravočasnim izvajanjem (od 25. do 30. leta) preprečite nastanek prvih gubic (predvsem okoli oči).

Prej Potem

Ana Klašnja,

V Estetiko Nobilis prihajam redno, po eni strani zato, ker moj način življenja zahteva od moje kože preveč, kot ji lahko dam samo z nego doma, po drugi strani pa tudi zato, ker je to tudi sprostitev in odmik od vsakodnevnega vrveža. Oseben in strokoven pristop sta bila glavna dejavnika, da sem jih izbrala. S kozmetično nego in rednimi terapijami Pelleve na neinvaziven način ohranjam mojo kožo zdravo, svežo in pripravljeno na številne izzive mojega razgibanega urnika. Hvala celotni ekipi za odlično in strokovno nego ter nasmehe, ki mi jih podarite ob vsakem obisku!

- Ana Klašnja, slovenska balerina

Pred posegom

Pred prvo terapijo se z vami pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih. Podrobno vam predstavimo potek terapije, s katero ustvarimo želene rezultate za gladko in čvrsto kožo.

Okrevanje

Okrevanje po terapiji Pelleve je izjemno hitro, saj se lahko takoj po posegu vrnete nazaj k vsakodnevnim opravilom in na delo. Področje, kjer izvajamo terapijo, je po posegu lahko pordelo nekaj ur, vendar največ en dan. Blaga oteklina kože lahko traja do 3 dni.

Polni učinek terapije se praviloma pokaže po 3 tednih. Priporočamo, da opravite toliko zaporednih terapij z mesečnim razmikom, kolikor desetletij ste stari. Poseg običajno ponavljamo enkrat letno.

Tveganja

Terapija Pelleve je povsem preprosta in neboleča, posebnih tveganj ali stranskih učinkov ni. Po opravljenem postopku ni vidnih znamenj posega, tveganje za nastanek brazgotin pa je zelo majhno.


Od 01.01.2024 dalje storitev izvaja Estetika Skins, in sicer v prostorih Estetike Nobilis v Mariboru.

Telefonska številka za naročanje: 040 470 028

E-mail za naročanje: info@estetikaskins.si

Povezava do spletnega naročanja