Dermatologija

Dermatološka ambulanta Nobilis

Dermatološka ambulanta estetsko-medicinskega centra Nobilis je priznana samoplačniška dermatološka klinika, kjer vam vrhunski specialisti dermatovenerologije nudijo preglede, diagnozo in zdravljenje vseh sprememb ali bolezni kože, las in nohtov.

V dermatološki ambulanti se trudimo povrniti in vzdrževati zdravje vaše kože, v sodelovanju s specialisti kirurgi pa tudi lepoto vaše kože. Z našo strokovnostjo in prijaznostjo vas bomo prepričali, zato nas obiščite in pogovorili se bomo o vaših težavah, ter vam pomagali pri zdravljenju.

Rezervirajte termin v naših sodobno opremljenih dermatoloških ambulantah v Ljubljani, Mariboru ali Moravskih Toplicah, kjer vam pomagajo naši vrhunski specialisti dermatologije.

Potrebujete pomoč ali nasvet?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali do zdrave in lepe kože!
Vaša koža je pomembna!

Koža je največji človeški organ. Meri do 2 m2 in tehta 4-5 kg. Njena osnovna funkcija je zaščita organizma pred različnimi zunanjimi škodljivimi dejavniki. Je tudi naš največji čutilni organ. Izgled kože, las in nohtov lahko pomembno vpliva na našo samozavest ter medsebojno komunikacijo. Dermatologija je zelo široka veda medicine in zajema vsaj 3000 bolezni.