O nas

Posebna obravnava in osebni pristop za vse naše stranke

Naša vrata smo odprli za vas leta 2007. V letu 2019 s ponosom praznujemo 12 let našega obstoja. Pod vodstvom dr. Onišaka smo postali prepoznavni specialisti na področjih pomlajevanja obraza (predvsem s posegi hialuronskih polnil in botoksa), korekcije nosu, korekcije prsi in laserskih terapij (odstranjevanje tetovaž, poraščenosti in pigmentacij).

Osebni pristop, temeljit posvet s strokovnjakom in celovita obravnava nam omogočajo, da bomo skupaj z vami izbrali najprimernejši poseg za izpopolnjevanje vašega telesa in dosegli zadovoljstvo z vašim videzom.


Več kot 15.000 zadovoljnih pacientov

Vrhunski specialisti, sodobna tehnologija, nenehno izobraževanje in uporaba najnovejših estetskih metod so razlog, da nam že vrsto let zaupajo številne stranke. Že več kot 15.000 vas je, ki nam vsak dan sproti dajete nov zagon.

Naše lepotne centre najdete po vsej Sloveniji - v Ljubljani, Mariboru, Portorožu in Moravskih Toplicah.


Ko plačilo specialističnega pregleda prevzame zavarovalnica

Estetika Nobilis je zunanji izvajalec za specialistične preglede in posege kar petih zavarovalnic, ki vam v okviru dodatnih zdravstvenih zavarovanj omogoča zdravstveno obravnavo na področju dermatologije, ortorinolaringologije in plastične kirurgije.

Z ustreznim dodatnim zdravstvenim zavarovanjem vam lahko zavarovalnice krijejo določene samoplačniške storitve ter na ta način hitro in učinkovito rešite svoje zdravstvene težave.

V Estetiki Nobilis sodelujemo z naslednjimi zavarovalnicami:

  • Triglav zdravstvena zavarovalnica
  • Prva zdravstvena asistenca (Doktor 24 asistenca)
  • Adriatic Slovenica
  • Vzajemna zdravstvena zavarovalnica
  • Zavarovalnica Sava

Estetika Nobilis je tudi prejemnik Priznanja odločnosti Triglav zdravje za leta 2016, 2017 in 2018, ki ga Triglav, Zdravstvena zavarovalnica podeljuje na osnovi merjenja zadovoljstva zavarovancev z medicinsko obravnavo v posamezni zdravstveni ustanovi.


Vizitka

Poliklinika Nobilis d.o.o., Pohorska ulica 21B, 2000 Maribor

  • DŠ: SI98579355
  • MŠ: 2319683
  • TRR: SI56 3300 0000 2078 216 (Addiko Bank)