Postopek povečanja dojk z lastnim maščevjem

02. 10. 2021

Odvzeto maščevje v majhnih količinah v več plasteh vbrizgamo v dojki. Ta način povečevanja dojk je v bistvu idealen.

V zadnjih dveh desetletjih je tudi na razpolago dodatna nova metoda povečevanja dojk in to je povečevanje dojk z lastnim maščevjem.

Idealen način povečevanja dojk

Maščevje odvzamemo iz predelov kjer ga je nekaj viška, nekaj odveč, to je običajno spodnji del trebuha, ledveni predeli in predel stegen. To odvzeto maščevje nato ustrezno prečistimo in v majhnih količinah v več plasteh vbrizgamo v dojki. Ta način povečevanja dojk je v bistvu idealen.


Dojko povečamo z lastnim tkivom

Dojko povečamo z lastnim tkivom, torej ni nobene nevarnosti, da bi lastni organizem pričel zavračati tkivo. Ko se to vraste je zadeva tudi trajna. Pomanjkljivost tega pa je, da smo omejeni pri količini maščevja, ki ga lahko uporabimo za povečanje. Nismo toliko omejeni z dajalskimi mesti, torej z mesti kjer maščevje pridobimo, bolj smo omejeni s tem koliko maščevja lahko v posamezno dojko prenesemo.

Običajno lahko pri enkratnem prenosu prenesemo med 200 in 300 ml maščevja. Pomembno je vedeti, da se vso maščevje, ki ga prenesemo ne vraste. Vraste se ga običajno od 50 do 80%. Torej je pomanjkljivost tega povečevanja dojk ta, da običajno z enkratnim posegom ne uspemo dojko povečati toliko kolikor bi si želeli.

Mnogokrat je potreben še ponovni poseg po nekaj mesecih, da dosežemo velikost dojke, ki si jo nekdo želi.

ČVRSTE, VEČJE IN BOLJ SKLADNE PRSI

S posegom ustvarimo bolj skladne prsi, ki po velikosti ustrezajo vašemu telesu, so naravno mehke in brez vidnih znakov vstavljenih vsadkov.


Več o povečanju prsi z lastnim maščevjem


Potrebujete pomoč ali nasvet?

Ali nas pokličite 01 2328 338



Pokaži več Na seznam