Profesionalna Zo Skin Health nega obraza

Kozmetična nega obraza je celovit negovalni ritual, ki kožo na obrazu temeljito očisti, nahrani in navlaži ter ji povrne mehkobo in ravnovesje. Z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza.

Preprečite prezgodnje staranje ali problematike vaše kože z redno profesionalno kozmetično nego kože in kakovostnimi kozmetičnimi preparati.

Trajanje 45 - 75 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 70 do 110 €
Rezerviraj termin Informacije
Po letih preizkušanj in testiranj učinkovitih kozmetičnih proizvodov smo se odločili našim strankam ponuditi profesionalne izdelke in tretmaje svetovno priznanega dermatologa dr. Zein Obagija.

S profesionalno kozmetično nego obraza koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost.

Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko veliko naredite z ustrezno nego obraza. Ravno koža je tisti organ, ki ima spomin ter ceni vsako dodatno nego in skrb zanjo. Vaš obraz je kot zemljevid, iz katerega lahko razberemo ogromno - vašo starost, morebitno kronično utrujenost, kako skrbite za nego vaše kože, pa tudi koliko ste podvrženi stresu.

Po letih preizkušanj in testiranj učinkovitih kozmetičnih proizvodov smo se odločili našim strankam ponuditi profesionalne tretmaje svetovno priznanega dermatologa dr. Zein Obagija.

Kozmetika učinkuje v globljih plasteh kože in deluje na celični ravni, zato se odlično dopolnjuje tudi z ostalimi estetskimi tretmaji.

Pomembno je, da svojo kožo zaupate estetskim terapevtom, ki vam bodo znali svetovati, katera kombinacija izdelkov in tretmajev je najbolj primerna za vaš tip in stanje kože.

Cenik

  • Zo Skin Health Red Carpet Original - obraz, vrat in dekolte90 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Original - obraz70 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Hydration - obraz, vrat in dekolte110 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Hydration - obraz90 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Acne & Oil Control - obraz, vrat in dekolte110 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Acne & Oil Control - obraz90 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Brightening - obraz, vrat in dekolte110 €
  • Zo Skin Health Red Carpet Brightening - obraz90 €

Rezultati

SIJOČA IN NEGOVANA KOŽA ZA VSAKOGAR

Zaradi temeljite prečiščenosti povrhnjice, prekrvavitve kože in mišic obraza s kozmetično nego obraza vidno izboljšamo relief, nežne in plitke gube pa so manj izrazite. Preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Vaša koža je ponovno čista, gladka, mladostno sveža, sijoča, napeta, obnovljena, pomirjena, očiščena raznih nečistoč (ogrci, akne, itd), dobro prekrvavljena, navlažena in nahranjena.

Rezultati nege obraza so vidni takoj in trajajo še kar nekaj dni. Vaš obraz zažari, vi pa ohranite zdrav videz kože in preprečite prezgodnje znake staranja, ki ste jih že opazili.

Za dolgoročne rezultate priporočamo redno nego obraza enkrat mesečno. Kombinacija najprimernejše nege z različnimi terapijami pomlajevanja bodo doprinesli k dolgoročnim rezultatom.

Okrevanje

Kozmetična nega obraza je hiter in učinkovit poseg, ki vam omogoča, da takoj po njem nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi ali službenimi obveznostmi. Po negi obraza je vaša koža lahko 1–2 uri rahlo rožnata - odvisno od tretmaja in intenzivnosti izbranega pilinga.

Da bo vaše okrevanje učinkovito, vam priporočamo, da:

 • Pri negi zelo aknaste kože do naslednjega dne ne nanašate ličil.
 • Se pri postopkih, ki vključujejo kislinske pilinge več dni po posegu ne izpostavljate soncu.
 • Doma uporabljate kozmetične izdelke, ki so primerni za vaš tip in stanje kože.

Tveganja

Kozmetična nega obraza je varen in sproščujoč postopek, brez posebnih tveganj ali stranskih učinkov.