Kozmetična nega obraza

Kozmetična nega obraza je celovit negovalni ritual, ki kožo na obrazu temeljito očisti, nahrani in navlaži ter ji povrne mehkobo in ravnovesje.

Preprečite prezgodnje staranje vaše kože z redno nego in kakovostnimi kozmetičnimi preparati.

Ljubljana, Maribor, Moravske Toplice, Portorož Tatjana Öri, Tanja Gorinšek, Neža Korotaj, Danijel Geiser, Tjaša Gliebe, Ivana Hadjieva
Trajanje 45 - 90 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 50 do 85 €
Rezerviraj termin Informacije
Po negi obraza, bo vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost. Na podlagi strokovne analize kože prilagodimo postopke in izbor kozmetičnih preparatov tipu in stanju kože.

Vaš obraz je kot zemljevid, iz katerega lahko razberemo ogromno - vašo starost, morebitno kronično utrujenost, kako skrbite za nego vaše kože, pa tudi koliko ste podvrženi stresu. Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko veliko naredite z ustrezno nego obraza. Ravno koža je tisti organ, ki ima spomin ter ceni vsako dodatno nego in skrb zanjo.

Koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost. Na podlagi strokovne analize kože prilagodimo postopke in izbor kozmetičnih preparatov tipu in stanju kože.

Kozmetična nega obraza je zelo sproščujoča. Oglejte si video.


 • Trajanje: odvisno od izbora tretmaja, običajno 75 minut.
 • V začetni fazi postopka s pomočjo pilinga odstranimo odmrle kožne celice, s tem pa omogočimo aktivnim substancam, ki jih med samim postopkom nanašamo na kožo, lažje in učinkovitejše prodiranje v globlje plasti.
 • Z masažo obraza, ki je sestavni del rituala, povečamo prekrvavitev kože ter obraznih mišic, obenem pa pospešimo odplavljanje toksinov.

Vrste kozmetičnih neg

Sezonska nega

Glede na letni čas ponujamo pomladansko, poletno, jesensko in zimsko nego obraza, pri katerih s skrbno izbranimi produkti poskrbimo za to, da je vaša koža na zunanje razmere kar najbolje pripravljena. Ne le to, za vašo kožo poskrbimo tudi po tem, ko so vremenski vplivi na njej že opazni.

Medicinska nega

Medicinske kozmetične nege izvajamo po različnih procedurah, terapevtka pa se odloči, katera je najbolj primerna za vas.

 • Nega obraza Nobilis: Klasična nega v vseh pogledih, prilagojena nezahtevni koži oz. različnim tipom kože za različne starosti. Ko si želite sproščujočo nego, ki bo pustila negovano sled na vašem obrazu.
 • Nega za nečisto, aknasto kožo: Za uravnovešanje in pomiritev problematičnih področij. Z redno nego problematične kože vidno izboljšamo njen izgled, uravnovesimo izločanje sebuma ter pospešimo celjenje in obnovo kože. S strokovnim pristopom preprečimo nastajanje brazgotin, hiperpigmentacij ter poškodb kože zaradi nepravilnega stiskanja.
 • Anti-aging nega: Za upočasnitev procesa staranja kože, ki je posledica fizioloških dejavnikov. Temeljito vlaženje, bogato z vitamini A in C ter hranjenje z esencialnimi maščobnimi kislinami in peptidi. Za zrelo kožo, polno gub in gubic, ki kaže predhodne in napredne znake staranja.
 • Nega za pomlajevanje: Regeneracija, rehabilitacija in posvetlitev kože z aktivno kombinacijo alfa in beta hidroksi kislin ter retinola. Bistveno pospeši regeneracijo in vpliva na zmanjšanje globine gub. Izboljša teksturo, vlažnost in elastičnost kože. Za različne ciljne skupine in vse tipe kože.
 • Obnovitvena/repair nega: Za kožo, ki je utrpela škodo v okolju (sonce, veter, stres itd.) in potrebuje »zdravljenje« oz. popravljanje poškodb kožnih celic. Nega temelji na dodatku kolagena in elastina ter spodbuja rehabilitacijo kožnih celic. Za poškodovano, utrujeno in pusto kožo.

V Estetiki Nobilis smo za vas skrbno izbrali preparate in vrhunsko profesionalno kozmetiko, ki zagotavlja rešitve za večino vrst kožnih stanj in hkrati zagotavlja maksimalne rezultate. Dematološka kozmetika Holy Land (HL-Always Active) vas bo navdušila.


Medicinska nega s pressoterapijo - zdrava koža in lahkotne noge!

Medicinsko nego obraza lahko kombiniramo tudi s pressoterapijo. Naše terapevtke poskrbijo za zdravo in lepo kožo na vašem obrazu, s pomočjo pressoterapije pa hkrati spodbudimo vaš limfni sistem, zaradi česar bodo vaše noge dobro prekrvavljene, manj otekle in ponovno lahke.

Le z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Občutek svežine in mladostnosti boste izžarevali v sebi in navzven.

Cenik

  • Pomladna/poletna/jesenska/zimska nega50 €
  • Medicinska kozmetična nega obraza70 €
  • Medicinska kozmetična nega obraza s pressoterapijo95 €
  • Nega obraza najstnika50 €
  • Rehabilitacijska nega30 € Rehabilitacijska nega se izvaja ob močnejših kemičnih pilingih.

Rezultati

SIJOČA IN NEGOVANA KOŽA ZA VSAKOGAR

Zaradi temeljite prečiščenosti povrhnjice, prekrvavitve kože in mišic obraza s kozmetično nego obraza vidno izboljšamo relief, nežne in plitke gube pa so manj izrazite. Preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Vaša koža je ponovno čista, gladka, mladostno sveža, sijoča, napeta, obnovljena, pomirjena, očiščena raznih nečistoč (ogrci, akne, itd), dobro prekrvavljena, navlažena in nahranjena.

Rezultati nege obraza so vidni takoj in trajajo še kar nekaj dni. Vaš obraz zažari, vi pa ohranite zdrav videz kože in preprečite prezgodnje znake staranja, ki ste jih že opazili.

Za dolgoročne rezultate priporočamo redno nego obraza enkrat mesečno. Kombinacija najprimernejše nege z različnimi terapijami pomlajevanja bodo doprinesli k dolgoročnim rezultatom.

Prej Potem

Adela Šajn,

Vesela sem, da sem se odločila za obisk Estetike Nobilis, saj sem z njihovimi storitvami izjemno zadovoljna. Dr. Onišak je zelo strokoven, kakor tudi njegova ekipa. Po napornih treningih in tekmovanjih se vedno veselim sprostitve ob negi obraza.

- Adela Šajn, Slovenska reprezntantka v gimnastiki

Pred posegom

Pred kozmetično nego površinsko očistimo kožo vašega obraza, jo pregledamo, analiziramo ter določilmo tip in stanje vaše kože. Ker si želimo, da ste zadovoljni, je naš namen, da vas čim bolj informiramo, da ste med posegom sproščeni in vam tako nudimo najboljšo možno nego.

Okrevanje

Kozmetična nega obraza je hiter in učinkovit poseg, ki vam omogoča, da takoj po njem nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi ali službenimi obveznostmi. Po negi obraza je vaša koža lahko 1–2 uri rahlo rožnata - odvisno od tretmaja in intenzivnosti izbranega pilinga.

Da bo vaše okrevanje učinkovito, vam priporočamo, da:

 • Pri negi zelo aknaste kože do naslednjega dne ne nanašate ličil.
 • Se pri postopkih, ki vključujejo kislinske pilinge več dni po posegu ne izpostavljate soncu.
 • Doma uporabljate kozmetične izdelke, ki so primerni za vaš tip in stanje kože.

Tveganja

Kozmetična nega obraza je varen in sproščujoč postopek, brez posebnih tveganj ali stranskih učinkov.