Kozmetična nega obraza

Kozmetična nega obraza je celovit negovalni ritual, ki kožo na obrazu temeljito očisti, nahrani in navlaži ter ji povrne mehkobo in ravnovesje. Z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza.

Preprečite prezgodnje staranje vaše kože z redno kozmetično nego kože in kakovostnimi kozmetičnimi preparati.

Moravske Toplice, Portorož Tatjana Öri, Danijel Geiser
Trajanje 45 - 90 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 70 do 70 €
Rezerviraj termin Informacije
Si želite gladke, sijoče kože? V ambulantah Ljubljana in Maribor za vašo kožo poskrbimo s pomočjo Hydrafacial Elite aparata, medtem ko kozmetične nege obraza ponujamo v ambulantah Portorož in Moravske Toplice.

S kozmetično nego obraza, koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo ponovno temeljito čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost. Na podlagi strokovne analize kože prilagodimo postopke in izbor kozmetičnih preparatov tipu in stanju kože.

Če si želite preprečiti prezgodnje staranje vaše kože in obenem izboljšati njen videz, lahko veliko naredite z ustrezno nego obraza. Ravno koža je tisti organ, ki ima spomin ter ceni vsako dodatno nego in skrb zanjo. Vaš obraz je kot zemljevid, iz katerega lahko razberemo ogromno - vašo starost, morebitno kronično utrujenost, kako skrbite za nego vaše kože, pa tudi koliko ste podvrženi stresu.

Trajanje nege: odvisno od izbora tretmaja, običajno 75 minut.

V začetni fazi postopka s pomočjo pilinga odstranimo odmrle kožne celice, s tem pa omogočimo aktivnim substancam, ki jih med samim postopkom nanašamo na kožo, lažje in učinkovitejše prodiranje v globlje plasti. Z masažo obraza, ki je sestavni del rituala, povečamo prekrvavitev kože ter obraznih mišic, obenem pa pospešimo odplavljanje toksinov.

Kozmetična nega obraza je zelo sproščujoča. Oglejte si video.


Vrste kozmetičnih neg

Medicinska kozmetična nega obraza

Medicinske kozmetične nege izvajamo po različnih procedurah, terapevtka pa se odloči, katera je najbolj primerna za vas.

  • Nega obraza Nobilis: Klasična nega v vseh pogledih, prilagojena nezahtevni koži oz. različnim tipom kože za različne starosti. Ko si želite sproščujočo nego, ki bo pustila negovano sled na vašem obrazu.
  • Nega za nečisto, aknasto kožo: Za uravnovešanje in pomiritev problematičnih področij. Z redno nego problematične kože vidno izboljšamo njen izgled, uravnovesimo izločanje sebuma ter pospešimo celjenje in obnovo kože. S strokovnim pristopom preprečimo nastajanje brazgotin, hiperpigmentacij ter poškodb kože zaradi nepravilnega stiskanja.
  • Anti-aging nega: Za upočasnitev procesa staranja kože, ki je posledica fizioloških dejavnikov. Temeljito vlaženje, bogato z vitamini A in C ter hranjenje z esencialnimi maščobnimi kislinami in peptidi. Za zrelo kožo, polno gub in gubic, ki kaže predhodne in napredne znake staranja.
  • Nega za pomlajevanje: Regeneracija, rehabilitacija in posvetlitev kože z aktivno kombinacijo alfa in beta hidroksi kislin ter retinola. Bistveno pospeši regeneracijo in vpliva na zmanjšanje globine gub. Izboljša teksturo, vlažnost in elastičnost kože. Za različne ciljne skupine in vse tipe kože.
  • Obnovitvena/repair nega: Za kožo, ki je utrpela škodo v okolju (sonce, veter, stres itd.) in potrebuje »zdravljenje« oz. popravljanje poškodb kožnih celic. Nega temelji na dodatku kolagena in elastina ter spodbuja rehabilitacijo kožnih celic. Za poškodovano, utrujeno in pusto kožo.

V Estetiki Nobilis smo za vas skrbno izbrali preparate in vrhunsko profesionalno kozmetiko, ki zagotavlja rešitve za večino vrst kožnih stanj in hkrati zagotavlja maksimalne rezultate. Dematološka kozmetika Holy Land (HL-Always Active) vas bo navdušila.


Medicinska nega s pressoterapijo - zdrava koža in lahkotne noge!

Medicinsko nego obraza lahko kombiniramo tudi s pressoterapijo. Naše terapevtke poskrbijo za zdravo in lepo kožo na vašem obrazu, s pomočjo pressoterapije pa hkrati spodbudimo vaš limfni sistem, zaradi česar bodo vaše noge dobro prekrvavljene, manj otekle in ponovno lahke.

Cenik

    • Medicinska kozmetična nega obraza70 €

Rezultati

SIJOČA IN NEGOVANA KOŽA ZA VSAKOGAR

Zaradi temeljite prečiščenosti povrhnjice, prekrvavitve kože in mišic obraza s kozmetično nego obraza vidno izboljšamo relief, nežne in plitke gube pa so manj izrazite. Preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Vaša koža je ponovno čista, gladka, mladostno sveža, sijoča, napeta, obnovljena, pomirjena, očiščena raznih nečistoč (ogrci, akne, itd), dobro prekrvavljena, navlažena in nahranjena.

Rezultati nege obraza so vidni takoj in trajajo še kar nekaj dni. Vaš obraz zažari, vi pa ohranite zdrav videz kože in preprečite prezgodnje znake staranja, ki ste jih že opazili.

Za dolgoročne rezultate priporočamo redno nego obraza enkrat mesečno. Kombinacija najprimernejše nege z različnimi terapijami pomlajevanja bodo doprinesli k dolgoročnim rezultatom.

Prej Potem

Adela Šajn,

Vesela sem, da sem se odločila za obisk Estetike Nobilis, saj sem z njihovimi storitvami izjemno zadovoljna. Dr. Onišak je zelo strokoven, kakor tudi njegova ekipa. Po napornih treningih in tekmovanjih se vedno veselim sprostitve ob negi obraza.

- Adela Šajn, Slovenska reprezntantka v gimnastiki

Pred posegom

Pred kozmetično nego obraza površinsko očistimo kožo, jo pregledamo, analiziramo ter določilmo tip in stanje vaše kože. Ker si želimo, da ste zadovoljni, je naš namen, da vas čim bolj informiramo, da ste med posegom sproščeni in vam tako nudimo najboljšo možno nego.

Okrevanje

Kozmetična nega obraza je hiter in učinkovit poseg, ki vam omogoča, da takoj po njem nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi ali službenimi obveznostmi. Po negi obraza je vaša koža lahko 1–2 uri rahlo rožnata - odvisno od tretmaja in intenzivnosti izbranega pilinga.

Da bo vaše okrevanje učinkovito, vam priporočamo, da:

  • Pri negi zelo aknaste kože do naslednjega dne ne nanašate ličil.
  • Se pri postopkih, ki vključujejo kislinske pilinge več dni po posegu ne izpostavljate soncu.
  • Doma uporabljate kozmetične izdelke, ki so primerni za vaš tip in stanje kože.

Tveganja

Kozmetična nega obraza je varen in sproščujoč postopek, brez posebnih tveganj ali stranskih učinkov.