Diamantni piling (mikrodermoabrazija)

Terapija luščenja povrhnjice za izboljšano strukturo vaše kože.

Ljubljana, Maribor, Moravske Toplice, Portorož Tatjana Öri, Tanja Gorinšek, Neža Korotaj, Eva Dolenc, Neja Gerdovič, Danijel Geiser
Trajanje 60 min
Nazaj na delotakoj
Cenikod 50 €
Rezerviraj termin Informacije
Z diamantnim pilingom pospešujemo luščenje odmrlih in tvorbo novih celic kože, hkrati pa spodbujamo nastajanje kolagenskih vlaken in elastina, ki izboljšujejo strukturo kože in pripomorejo pri odpravljanju nepravilnosti na koži.

Prve gube, brazgotine ali strije lahko predstavljajo nočno moro in zmanjšujejo vašo samozavest. Si že dolgo časa želite zakriti prve znake staranja, pa ne veste kako to storiti?

Z diamantnim pilingom lahko hitro in enostavno preprečimo prezgodnje procese staranja vaše kože in izboljšamo njen videz. Poseg je primeren za ženske in moške. Ni pa terapija primerna za vsako kožo. Če imate tanko, občutljivo ali celo aknasto kožo vam diamantni piling odsvetujemo.

A brez skrbi. Naše terapevtke bodo hitro ocenile ali je terapija primerna za vas ali ne.

Diamantni piling se pogosto izvaja v kombinaciji z drugimi terapijami (kozmetična nega in/ali Pelleve terapija). Postopoma in nadzorovano mehansko luščimo povrhnjico vaše kože, s čimer dosežemo tvorbo novih celic v povrhnjici, stimulacijo fibroblastov (kolagen in elastin) in izboljšavo strukture kože.

Diamantni piling najpogosteje izvajamo na obrazu, vratu in dekolteju.

  • Učinki: zmanjšanje nežnih in plitvih gub, obnova kože pri aknah (ne vnetih), zmanjšanje por in nečistoč (ogrci), zmanjšanje pigmentnih nepravilnosti (starostne pege, sončne pege, hiperpigmentacije), zmanjšanje in mehčanje brazgotin, tudi strij.
  • Za osvežitev obraza običajno zadoščajo 3 terapije na leto.

Cenik

    • Diamantni piling obraza70 €
    • Diamantni piling obraza v kombinaciji z drugo terapijo50 €
    • Diamantni piling hrbta90 €

Rezultati

HITRO DO MLADOSTNE, SVEŽE, SIJOČE IN GLADKE KOŽE

Z metodo diamantnega pilinga so rezultati vidni takoj in vaša koža je občutno in vidno mladostna, sijoča, sveža ter gladka. Zasijali boste v koži, ki vam bo v ponos - zgladimo prve gubice na vašem obrazu, zmanjšamo pore in nečistoče ter gladimo brazgotine na koži.


Mateja Janežič,

Ko sem prvič prišla v Estetiko Nobilis, me je presenetila toplina. Toplina prostora, predvsem pa toplina ljudi. Zato je bila tudi izkušnja kozmetičnih storitev prava relaksacija. Učinek diamantnega pilinga pa fantastičen. Kar so potrdile tudi moje prijateljice! Zdaj razumem, da je pri določenih letih (itak da vemo katera so to, ne?!) treba narediti za svojo kožo kaj več kot le nekaj kremic in doma narejenih mask iz jogurta.

- Mateja Janežič, Urednica revije Goodlife, direktorica akademije mentorica za komunikacijo in javno nastopanje (akademija Ler)

Okrevanje

Po posegu je 1-2 uri vaša koža rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela, a ključna prednost posega je ravno ta, da lahko takoj po njem brez skrbi nadaljujete z vašimi vsakodnevnimi aktivnostmi.

Za najboljše okrevanje vam priporočamo, da na vaš obraz naslednji dan ne nanašate ličil in da se nekaj dni izogibate soncu.

Tveganja

Diamantni piling je varen poseg, posebnih tveganj ali stranskih učinkov ni zaznati.

Postopka ne izvajamo v primeru akutnih aken ali ranjene (nezaceljene) kože, v obdobju pred izpostavljanjem soncu, pri jemanju močnih hormonskih zdravil, pri zdravljenju kože s kortikosteroidi, v nosečnosti, pri diabetikih in hemofilikih.