asist. Mojca Bizjak, dr. med.

specialistka dermatovenerologije

Asist. Mojca Bizjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije, je poznana po temeljitih preventivnih pregledih kože, natančnem odstranjevanju kožnih izrastkov ter skrbni obravnavi bolnikov z različnimi boleznimi kože, nohtov in las.

Naročite se na posvet

Diplomirala je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, leta 2014 je opravila specialistični izpit iz dermatovenerologije, od leta 2015 pa je zaposlena na Univerzitetni kliniki za pljučne bolezni in alergijo Golnik. Zaključuje doktorski študij na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, kjer je tudi asistentka za predmetno področje dermatovenerologija.

Je članica Evropske akademije za alergijo in klinično imunologijo (EAACI), Zdravniške zbornice Slovenije in Združenja slovenskih dermatovenerologov ter avtorica poglavja o alergijskih boleznih kože v učbeniku Kožne in spolne bolezni, vodilna raziskovalka mednarodne raziskave iz področja klinične alergologije imenovane COLD-CE, soavtorica večih odmevnih strokovnih člankov in predavateljica na domačih in tujih strokovnih srečanjih.

Osebna COBISS bibliografija (šifra raziskovalca 39674): https://bib.cobiss.net/biblioweb/direct/si/slv/cris/39674

Posegi in storitve